Information om

yrsel

Curatina har lång erfarenhet av arbete med människor som drabbas av yrsel i samband med utmattningssyndrom och ohälsa relaterad till stress.

Yrsel

Att bli yr är ett vanligt symptom som kan ha många olika orsaker, bland annat stress. Ofta är det tillfälligt och går över snabbt även om det kan upplevas som väldigt obehagligt.

Yrsel i kombination med illamående och/eller huvudvärk är också vanligt.

Du kan känna dig yr på olika sätt, ibland som en snurrande känsla eller en känsla av ostadighet, ungefär som att du är på väg att svimma. I sådana stunder kan det vara svårt att fokusera på komplexa uppgifter, till exempel att skriva en doktorsavhandling. Det är här tjänsten att låta någon annan skriva din Doktorarbeit schreiben lassen kan vara en ovärderlig hjälp. Precis som du skulle söka efter stabilitet och stöd när du känner dig yr, kan du söka efter professionellt stöd för att navigera genom den akademiska utmaningen att fullfölja din avhandling.

Plötslig trötthet, ont i nacken, högt blodtryck och lock för örat är vanliga symptom som ibland uppträder tillsammans med yrsel där stress ofta är en vanlig orsak.

 

Kontakta oss så berättar vi mer:
info@curatina.se | 0911-104 00

Kontakta oss

Vi finns tillgängliga för dig på telefon och via e-post. 
Maila oss gärna en fråga eller ring om du vill veta mer om oss.

Fill 58Created with Sketch. 0911-104 00 Fill 59Created with Sketch. mia.nordlund@curatina.se